Quotes

“We vinden het er prachtig uitzien! Wat een uitstraling, wat een verschil. Jaap zijn opmerking over rood begrijpen we volkomen, we heb daar zelf ook wel ééns wat bedenkingen over gehad. Misschien zou het inderdaad een andere kant uit kunnen naar wat dieper rood”

“We zijn positief, wat ons betreft kan je verder met ontwikkelen van onze website in deze stijl. Misschien zal er wat geschoven moeten worden met teksten, volgordes etc, maar dat is voor later. De basis lijkt mij goed, fris en duidelijk!”

“Dankjewel voor de nieuwe uitstraling, deze ziet er goed uit en helemaal naar ons idee! Samen met de kleuren volgens ons een hele mooie opzet J en daarbij ook nog eens mooi matchend bij onze huidige verpakkingslijn, vooral door de donkerblauwe kleur.”

“Jaap is langs geweest en had hier duidelijk ervaring mee, al met al heeft hij in een uur heel wat ruwe beelden kunnen maken die vervolgens zijn gemonteerd naar een nette korte film.”

“Ik heb zojuist de aangepaste website gezien en vind dat je het goed hebt aangepakt met de foto’s vanuit de shoot. Vind het erg goed gelukt. Bedankt.”

“Het design van de website ziet er al erg goed en mooi uit! De website lijkt zo veel rustiger en overzichtelijker op deze manier. “

“Ziet er goed uit en erg verfrissende fotografie. Graag hiermee doorgaan, we hebben tot nu toe geen op/aanmerkingen.”

“Wat een prachtige site. Overzichtelijk, schitterende fotografie en het gouden lettertype bevestigd de luxe van de producten. Alles ziet er zowel op de iPad, de Laptop en mobiel geweldig uit.”

“Bedankt voor de opzet. De look en feel ziet er mooi uit, dus wat dat betreft dik tevreden. De fotografie geeft een perfect beeld van het bedrijf en zijn ook lekker dynamisch.”

“Hartelijk dank voor het concept van de nieuwsbrief. Het ziet er goed uit; we vinden hem super!!! Het logo van onze samenwerkingspartner moet er nog bij. Kun je daar een mooie plek voor vinden? “

“Super, Agnes en ik hebben het gezien. Ziet er goed uit en leuk dat je de boekingsknop hebt aangepast! “

“Het ontwerp van de mobiele site ziet er netjes uit! Wij hebben zo geen punten die we anders zouden willen. Wat ons betreft mogen jullie starten met de technische realisatie!”

“Wat ontzettend gaaf! Niks aan toe te voegen. Hoe kijk je qua tijdspad aan tegen de uitwerking hiervan? Wat mij betreft kan dit zo snel mogelijk uitgewerkt worden en de lucht in!”

“Wij zijn enthousiast over het logo en het design voor de nieuwe website. Vooral contentpagina variant 2 vonden wij erg aansprekend. Het ziet er goed uit! Bruikbaar en overzichtelijk.”

“Jaap heeft goed ons concept opgepakt en een duidelijke communicatieve site bedacht waar onze organisatie veel plezier van zal krijgen! Bedankt voor een prettige en constructieve houding en prettige samenwerking!