UX+UI

Interactive design

Waar moet de online uiting aan voldoen om gewenste resultaten te bereiken? Welke problemen moeten er voor de opdrachtgever opgelost worden en hoe? Tijdens deze fase staat het vaststellen van gerichte conversiedoelen gekoppeld aan een effectief interactief ontwerp op de eerste plek.

Startpunt

Voordat bezoekers  besluiten om daadwerkelijk de cruciale contact- of koopknop aan te klikken, vind er een cruciaal keuzeproces plaats. Het uitkienen van een effectieve customer journey, waar visueel ‘overtuigen en verleiden’ centraal staat, is een goed startpunt.

UI+UX

Als interactive artdirector werk ik al jaren aan actiegerichte UI&UX oplossingen. Heldere interfaces voor zowel mobiele als desktop devices uitdokteren, geeft mij veel voldoening. Ik werk hierbij graag in teamverband maar kan prima ook zelfstandig uitdagende vraagstukken uitwerken.

kortom, van gelikte pagina templates, aantrekkelijke contentcreatie en een soepele online ervaring, gaat mijn vormgevershart sneller kloppen!

screenshots

Triggers

“Grafische uitingen en interfaces zouden niet alleen visueel aantrekkelijk moeten zijn. Het is volgens mij essentieel dat ze doeltreffend zijn. Onder meer middels design kunnen effectieve triggers gecreëerd worden, welke leiden tot gewenste gedrag, interactie en resultaten.”

screenshots