shoots

Bedrijfsfotografie

Fotograferen op locatie betekent dat je met een plan op pad gaat. Echter, je weet dat jouw creativiteit op de proef gesteld gaat worden. In een situatie met allerlei onvoorziene en externe factoren, is improvisatie vaak de normaalste zaak van de wereld.

Fotoverhaal

Mijn aanpak heeft mede daarom vaak een journalistieke inslag. Dit betekent niet alleen veel schieten maar ook onderzoeken. Met alle zintuigen op scherp geduldig zijn en interesse tonen in mensen en processen. Zo komen uiteindelijk details bovendrijven welke essentiële ingrediënten vormen voor een effectief fotoverhaal.

Karakters

Medewerkers vervullen vaak achter de schermen, ware heldenrollen. Zij zijn dé experts. Specialisten en operators die aan de basis staan van sterke staaltjes in hun vakgebied. Precies dat stukje passie leg ik graag vast.

portretten

Portretfotografie

Bij portretfotografie draait niet alles om zaken als lichtval, compositie en omgevingsdetails. Veel draait om expressie en emotie. Daarom zoek ik bij iedereen altijd dat ene aansprekende vonkje waardoor het portret gaat stralen én vertellen.