Over

Jaap van der Galiën

Creatief Strateeg, Grafisch
ontwerper &
Fotograaf

Met mijn achtergrond als interactive creatief strateeg / grafisch ontwerper ben ik in staat om op een effectieve manier te communiceren over uiteenlopende initiatieven en vraagstukken. Wat het ook is, ik vind het belangrijk dat visuele aantrekkingskracht hand in hand gaat met gewenst effect, gedrag en doeltreffendheid.

Naast mijn rijke ervaring in fotografie, grafische vormgeving, UX/UI design, identity design, copy, etc. ben ik gedreven door de toegepaste kracht van storytelling en neuro toepassingen.

Als persoon sta ik bekend als betrouwbaar, gestructureerd, leergierig en teamplayer. Hoewel ik zelfstandig prima kan functioneren geloof ik in groepsdynamiek. Interactie met diverse specialisten en disciplines geeft energie en uit zich vaak in inspirerende, leerzame processen met fraaie resultaten. Ik ben zo gewend om projectmatig nauw samen te werken met de meest uiteenlopende stakeholders, waaronder bijvoorbeeld de opdrachtgevers.

Als creatieve vertaler van wensen en doelstellingen zie ik mijzelf graag als een verbinder en ben ik een voorstander van gezamenlijk vooruitgang boeken in een stukje maatschappelijke ontwikkeling, gericht op begrip, leefbaarheid en duurzaamheid.

Mijn werk wordt onder meer gekenmerkt door een gezonde dosis nuchterheid. Met een aangeboren oog voor grafische esthetiek, een journalistieke benadering en effectieve aanpak, is mijn moto daarom altijd “Keep it simple, stay creative, mind the details.”

Meer weten of geïnteresseerd in mijn diensten? Neem gerust contact met mij op!

quotes

“We vinden het er prachtig uitzien! Wat een uitstraling, wat een verschil. Jaap zijn opmerking over rood begrijpen we volkomen, we heb daar zelf ook wel ééns wat bedenkingen over gehad. Misschien zou het inderdaad een andere kant uit kunnen naar wat dieper rood”

“Hartelijk dank voor het grafisch design! We keken al smachtend uit naar dit moment en de reacties waren zonet uitsluitend positief en verschilden van “gaaf”, “super mooi”, “fris”, “strak”, “fancy”, en “past goed bij ons”. De technische realisatie kan dus wat ons betreft gestart worden.”

“Jaap heeft goed ons concept opgepakt en een duidelijke communicatieve site bedacht waar onze organisatie veel plezier van zal krijgen! Bedankt voor een prettige en constructieve houding en prettige samenwerking!”

“Wat een prachtige site. Overzichtelijk, schitterende fotografie en het gouden lettertype bevestigd de luxe van de producten. Alles ziet er zowel op de iPad, de Laptop en mobiel geweldig uit.”

“Wij zijn enthousiast over het logo en het design voor de nieuwe website. Vooral contentpagina variant 2 vonden wij erg aansprekend. Het ziet er goed uit! Bruikbaar en overzichtelijk.”

“Wat ontzettend gaaf! Niks aan toe te voegen. Hoe kijk je qua tijdspad aan tegen de uitwerking hiervan? Wat mij betreft kan dit zo snel mogelijk uitgewerkt worden en de lucht in!”

“Het ontwerp van de mobiele site ziet er netjes uit! Wij hebben zo geen punten die we anders zouden willen. Wat ons betreft mogen jullie starten met de technische realisatie!”

“Super, Agnes en ik hebben het gezien. Ziet er goed uit en leuk dat je de boekingsknop hebt aangepast!“

“Hartelijk dank voor het concept van de nieuwsbrief. Het ziet er goed uit; we vinden hem super!!! Het logo van onze samenwerkingspartner moet er nog bij. Kun je daar een mooie plek voor vinden?“

“Bedankt voor de opzet. De look en feel ziet er mooi uit, dus wat dat betreft dik tevreden. De fotografie geeft een perfect beeld van het bedrijf en zijn ook lekker dynamisch.”!”

“We zijn positief, wat ons betreft kan je verder met ontwikkelen van onze website in deze stijl. Misschien zal er wat geschoven moeten worden met teksten, volgordes etc, maar dat is voor later. De basis lijkt mij goed, fris en duidelijk!”

“Jaap is langs geweest en had hier duidelijk ervaring mee, al met al heeft hij in een uur heel wat ruwe beelden kunnen maken die vervolgens zijn gemonteerd naar een nette korte film.”

“Dankjewel voor de nieuwe uitstraling, deze ziet er goed uit en helemaal naar ons idee! Samen met de kleuren volgens ons een hele mooie opzet J en daarbij ook nog eens mooi matchend bij onze huidige verpakkingslijn, vooral door de donkerblauwe kleur.”

“De eerste indruk is dat ik zeer blij ben met wat jij hebt gemaakt het ziet er aantrekkelijk & fris, daarnaast heeft het verfijnde en mooie kleine details”